top 5 creatieve inspirerende fotografen Melissarose photography

5 inspirerende creatieve fotografen

Het is je vast niet ontgaan dat ik veel van kleurrijke foto’s houd, en het liefst nog met een creatief vleugje erin verwerkt. Dit laat een foto echt tot zijn recht komen, echt een plaatje die direct opvalt. Op social media zijn er ook zeker een aantal super inspirerende fotografen te vinden die zoveel talent hebben, en écht opvallen! Een aantal van deze gave accounts die ik met plezier volg deel ik hieronder met je. Kijk je mee?

1. Luiz Clas (@luizclas)

Luiz zijn foto’s hebben een fijne warme ondertoon. Echt prachtig!

Luiz Clas inspire photographer Instagram

2. Kai Böttcher (@kai.boet)

Kai Böttcher, aka Kai.Boet op Instagram heeft in een korte tijd veel volgers op zijn account erbij gekregen. Zijn foto’s zijn toch ook een plaatje om te zien?

Kai Böttcher inspire photographer Instagram

3. Drew Buckler (@drewbuckler)

Drew Buckler is een van mijn favoriete fotografen op dit moment. Hij laat de foto’s echt spreken door middel van kleurgebruik en highlights en shadows.

Drew Buckler inspire photographer Instagram

4. Mark Singerman (@marksingerman)

Mark Singerman heeft echt een unieke stijl. Door felle kleuren te gebruiken in zijn foto’s neigt zijn werk eigenlijk meer richting kunst. Echt een Artist!

Mark Singerman inspire photographer Instagram

5. Danny Batista (@dannybatista)

Last but not least: Danny Batista. Zijn bewerkingen zijn inspirerend en super creatief, en het zijn zeker geen foto’s die je alledaags voorbij ziet komen. Ook deelt hij tips en tricks via zijn Instagram!

Danny Batista inspire photographer Instagram

Dit zijn mijn top 5 meest inspirerende fotografen op dit moment! Zoals je ziet hebben zij allen echt een unieke stijl en komen de foto’s door middel van de bewerkingen echt tot leven! Heb jij zelf ook een favoriete fotograaf die niet mag ontbreken in mijn volgende top 5 inspirerende fotografen blog?
Let me know via [email protected]! of IG @melissarosephoto, FB @melissarosephotographynl